Skip Ribbon Commands
Skip to main content

News

Manage PermissionsManage Permissions
CERAMAH ‘MENJALIN KEIKHLASAN DALAM KERJA SEHARIAN’

Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan

Foto: Hajah Ajijah Ali (KKBS)

Bandar Seri Begawan, Khamis, 08 Mac 2021 – Para pegawai dan kakitangan kementerian kebudayaan, Belia dan Sukan dan jabatan-jabatan di bawahnya menghadiri ceramah yang bertajuk 'Menjalin Keikhlasan Dalam Kerja Seharian' yang dikelolakan oleh Unit Perkembangan Sumber Tenaga Manusia, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan.

Ceramah tersebut antarlainnya bertujuan untuk membincangkan serba sedikit bagaimana para saliheen terdahulu menjalin sebuah hidup yang penuh ibadat tanpa mengabaikan tanggungjawab serta keperluan seharian mereka.

Ceramah disampaikan oleh Yang Mulia Profesor Amin Abdul Aziz, Pengarah Pusat Pengajian Islam Sultan Omar Ali Saifuddien, Universiti Brunei Darussalam, yang berlangsung di Dewan Digadong, kementerian tersebut.

08.04.21-ceramah menjalin keikhlasan dalam kerja seharian (5).jpg08.04.21-ceramah menjalin keikhlasan dalam kerja seharian (7).jpg08.04.21-ceramah menjalin keikhlasan dalam kerja seharian (1).jpg08.04.21-ceramah menjalin keikhlasan dalam kerja seharian (4).jpg

Attachments
Created at 4/8/2021 10:35 AM by Lee Chin Foo
Last modified at 4/8/2021 4:30 PM by Lee Chin Foo